lördag 2 september 2017

Augusti empties

Minns ni MÄNGDEN empties jag hade från juli? Well, det är inte lika crazyt på den fronten denna gång. 7 tomma produkter totalt. Låt oss dyka ner i recensionerna!


Biozell Color mask hot copper 150ml
Gillar Biozell (det är nog minst min femte color mask från Biozell!) och denna gav fin intensiv kopprig färg i mitt hår. Kan tänka mig att köpa igen. 

Holika Holika Pure essence mask sheet Strawberry
Helt ärligt, det är tragiskt, för jag minns inte vad jag hade för åsikt om denna mask! Jag minns inte koncistens, doft, eller om den återfuktade bra? Antagligen var den inte helt usel för det hade jag nog kommit ihåg! XD 

Lumene Gentle 3 in 1 makeup-melting wipes 25pcs.
Dessa rengöringsservetter avlägsnade smink rätt så bra, ibland behövdes lite extra micellarvatten kring ögonen. Wipesen var mjuka och dessa är framtagna i samarbete med allergi- och astmaförbundet. 98% är naturliga ingredienser och produkten är gjord i Finland. Stort plus! Kan tänka mig köpa igen. 

Btw, det skulle vara kul att någongång besöka Lumene outleten som är belägen i Esbo. Har du varit där?

Tony Moly I'm real Seaweed mask sheet Skin purifying.Till skillnad från masken från Holika Holika så hade jag tejpat på en lapp med mina tankar om denna, som tur!
Masken kändes skön och återfuktade ok men hade en konstig lukt (luktade inte direkt sjögräs). Kan tänka mig att köpa igen! Dessa finns snabbt och billigt att få tag på inhemska hemsidan Bearel.com

Dermosil Berry Facial cleansing Oil lingonberry 150ml.
Lyfter hatten för att den höll så länge utan att börja lukta konstigt eller så. Jag öppnade den hösten 2014 och den skulle hålla till februari 2017 men min var helt felfri ända tills den tog slut. Doften ändrade inte, koncistensen ändrade inte, den var bara som förut. Jag gillade den som rengöring jättemycket i början men efter en tid tyckte jag inte att den rengjorde tillräckligt bra längre. Efter det har det verkligen varit svårt att vela använda den. Jag lade in den i mitt Project Pan för 2017 och nu är den änteliiiigen slut! Kommer inte köpa igen. Obviously.

Ziaja Cupuacu Karite, brazil nut and macadamia oil Crystalline sugar scrub 200ml. *
En skrubb fullspäckad med socker (ni hiffar, jag älskar myyyycket skrubb!) och vårdande oljor. Huden behövdes ej smörjas in efteråt då denna lämnade en återfuktande känsla efter duschen. Skrubben räckte till många användningar och var faktist rivig och effektiv sådär som jag gillar. Doftade ganska gott. Kommer köpa den! Finns relativt förmånligt på sokos för 8,90e

Cutrin Reflection Copper treatment 200ml.
Gav knappt någon färg åt håret men jag använde den tillsammans med hårmasken från Biozell för att nu använda upp den på något sätt eftersom Cutrin inte är billigt direkt. Detta märke kan bara köpas på hårsalonger eller t.ex. Sokos. Luktade jättestarkt som kemikalie. Inte nöjd med resultatet och kommer inte köpa igen. 

* = bloggsamarbete med Ziaja och Face Helsinki.

Alltid mina egna ärliga åsikter.

1 kommentar:

  1. Ziaja skrubben låter intressant! Masken tänkte jag testa i helgen :D

    SvaraRadera