torsdag 16 mars 2017

Mid March Empties

Idag kände jag för att blogga. Halva mars har passerat och varför inte göra ett inlägg om de produkter som tagit slut under månaden hittills? Jajjamän! Here you go.


En produkt från mitt Project Pan 2017 tog slut och det är inget mindre än Lemon Juice & Glycerine Avocado & citron body lotion 250ml. Produkten innehåller återfuktande avokadoolja. Återfuktade väl men lite för mesig för vinterbruk för min del. Absorberades snabbt in i huden och doftade gott. Kan faktiskt tänka mig att köpa igen! Plus för att produkten är inhemsk. 

Pepsodent white now glossy chic 75ml har jag bestämt mig för att slänga eftersom den lämnar blåa fläckar på mina vita badrumskakel/lavuar/badrumsskåp. Den gjorde inte tänderna vitare heller för den delen (i alla fall inte vad jag märkt av ca 1 månads användningstid). Djupdykning rakt ner i soptunnan är vad den förtjänar. 


Cutrin professional Chooz refreshing dry-shampoo 100ml. OH MY GOD. BÄSTA torrschampot jag testat! Lätt att applicera, lämnar inte efter sig fläckar, håret blir inte strävt som det blir av vissa torrschampoon utan lent, helt som nytvättat! Det ända negativa jag har att säga om produkten är priset, 100ml kostar 9,50e men det är en dryg produkt! Plus igen för att det är ett inhemskt märke. Jag har redan köpt en ny!

AVON ögonfransböjare. Vad fan är detta för ögonfransmördare? Jag använder alltid fransböjare och har aldrig tidigare stött på en så vädervärdigt usel böjare som den här! Den är alltför stor så man kommer inte åt att böja nära fransrötterna. Den känns också jättepilipali. Bye Bye!

Maybelline new york Color tattoo 24h 45 infinite white. Som man kan se i burken så är produkten inte slut men det borde också synnas att den har krackelerat eftersom den torkat. Jag tyckte mycket om produkten både som bas på ögonlocket och i inre ögonvrån för att ljusa upp. Jag skulle gärna försöka rädda den med ögondroppar men den är redan väldigt gammal så jag kommer bara att slänga bort den. 

En sista produkt jag tog slut på häromdagen men som jag råkade slänga rakt i roskis är Lumene Gloss & Care nail polish remover 100ml utan aceton. Den var riktigt bra och effektiv. Jag kommer antagligen att köpa igen. 

Vilket är ditt favorit torrschampoo och varför?

2 kommentarer:

  1. Jag har aldrig testat cutrins torrshampoo men kommer nog art vilja testa!! Hittills är min favorit batiste

    SvaraRadera
  2. Maybelline new york Color tattoo har jag också provat. Jag hade en svart och tyckte också bra om den :)
    Sofia

    SvaraRadera