måndag 6 november 2017

Empties oktober 2017

Månadens tomma oktober 2017 kommer här!


Lumene glow reveal 60 second facial Klargörande ansiktsvård. Appliceras på ansiktet med lätta cirkulerande rörelser, är som en lerskrubb, Doftade fräscht och fungerade jättebra på min hy. Skulle kunna tänka mig att köpa igen.
(13,90€ för 150ml)

Kicks lip lacquer lasting lip shine i nyansen Down to earth. Verkligen ett fint läppglans som gick att använda enbart som så eller som lip topper på ett läppstift. Dock kommer jag inte köpa igen p.g.a. priset (~11€). 

Ziaja goat's milk concentrated moisturising day cream spf 20. Jag läste ett blogginlägg om denna kräm HÄR. Och bestämde mig därmed att köpa den för att prova. Jag var tveksam till att den kunde lämpa sig under makeup men det gjorde den. Den absorberades snabbt in i huden och mejken satt fint utan att "rulla" runt på huden. Jag måste bara tillägga ännu att den här krämen doftar helt så som det doftade i "låtsasfammos" badrum. Därför älskade jag nog denna kräm  extra mycket, för den gav några fina minnen tillbaka. Jag kommer troligtvis köpa den igen till nästa sommar, den är absolut prisvärd eftersom krämen är dryg och räckte i 4 månader.
(10,90€ för 50ml)


Moroccanoil vårdande olja för håret 10ml. Gjorde mirakel för mitt torra, trassliga hår! Den här arganoljan doftar lite sött men det är inte alls så att doften tar över. 10ml räckte 3 månader så den är verkligen dryg! Jag har redan en ny likadan i användning som jag fick av Daniela. 

Rainbow silky shave shaving gel med vitamin E och Aloe vera 200ml. Jag hade inte så höga förväntningar på denna eftersom det är Rainbow - som både gör tandkräm, spaghettisås och förpackar nötter. Den visade sig slå högt över mina förväntningar! En praktisk förpackning med en gott doftande produkt som inte torkade ut huden. Jag gillar skarpt och kan tänka mig köpa igen.

Herbina doftfritt hårspray extra strong hold 75ml.
Hårspray är en vara jag inte använder särskilt ofta så denna höll för min del väldigt, väldigt länge. Den ger bra stadga utan att göra håret alltför tungt och strävt. Lätt att kamma ur. Kan tänka mig att köpa igen.

Oriflame professional makeup svamp märkte jag snabbt att inte alls var bra. Den är hård i materialet så inte alls trevligt att dutta mot huden. Den drar även i sig 2/3 av produkten en försöker applicera på ansiktet. T.ex. då jag lägger concealer under ögonen så suger svampen upp det mesta jag försöker applicera, vilket gör att jag får lägga om produkt flera gånger innan jag får ett täckande resultat som jag annars får snabbt med en annan makeupsvamp. Tummen ner för denna!
(7€/st)

Avon naturals juicy watermelon body spray 100ml är en av de första produkterna från Avon som jag köpte i februari 2014. Jag minns min excitement då jag hämtade ut mitt allra första avonpaket från matkahuolto! Jag använde denna flitigt hela våren och sommaren och jag minns att jag fick mycket kommentarer om att den doftade gott. På senare tid har jag hållit kvar den av "nostalgiska" skäl mest så nu får den (halv full) åka i roskis. Jag kommer inte köpa den igen eftersom doften inte finns i sortimentet längre.


Avon planet spa heavenly hydration with mediterranean olive oil 75ml är en gelig ansiktsmask som ger hyn fukt och fungerar vårdande. Helt okej, inte min favorit varken i koncistens eller resultat.

Avon planet spa caribbean escape with crushed pearls and sea algae 75ml är en krämig mask som exfolierar och rengör hyn och lämnar en återfuktad känsla. Jag använde dock alltid fuktkräm efteråt ändå. En av mina favoriter av Avons ansiktsmasker!  

Avon clearskin pore penetrating black mineral mask med salicylsyra 0,5%. Masken är mörkgrå vid applicering och då masken sjunkit in i porerna och är redo att tvättas av så är den ljusgrå och riktigt stel. Det är såå tillfredsställande att se då masken sjunker ner i porerna och rengör på djupet. Det här är en av mina allra bästa favoriter av alla ansiktsmasker någonsin och jag har nu använt min andra tub. Den är tillgänglig till ett väldigt förmånligt pris kring 5-7€ för 75ml.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar