torsdag 12 oktober 2017

Månadens tomma September del 2

Här kommer del 2 i Månadens tomma för september! 


Skin79 Fresh garden sheet mask Snail var en behagligt svalkande ansiktsmask som varken luktade illa eller var slemmig (mina fördomar). Huden kändes återfuktad på morgon efter att jag haft masken på kvällen innan. 

Benecos Happy cleansing wipes med Aloe vera, apelsin och mango. 100% biologiskt nedbrytbar. Produkten lämpar sig även för veganer. En helt bra produkt, rengjorde rätt så effektivt. På grund av lukten (som biltvättmedel) skulle jag inte köpa den igen. 

Avon Anew clinical A-F 33 line corrector eye treatment. Jag märkte inte av att den skulle ha slätat ut rynkorna. Kändes okej i återfuktning. Ingen WOW-effekt precis. Gjorde inget åt mörka ringar under ögonen. Hölls bra under makeup.

Oriflame NovAge refreshing eye illuminator. Jag kan inte säga mycket om själva produkten i nuläget eftersom jag inte ännu hunnit prova den. Dock vill jag kritisera förpackningen. Jag blev besviken för att det inte var en vanlig tub utan en roll-on kula (?!) i metall som gjorde appliceringen besvärlig och smärtsam. Jag har söndrat förpackningen och flyttat över produkten i en burk. Jag tycker det var dålig marknadsföring av Oriflame att inte skriva rakt ut att det är en tub med metallkula! Jag undviker liksom sådana tuber från tidigare eftersom jag har dålig erfarenhet av dem. Tummen ner för dålig förpackning. Återkommer angående produkten senare. 

The Body Shop lipbalm Honung och Jordgubb får lågt betyg av mig. Jag tycker inte de är speciellt återfuktande, de känns mer som att de lägger sig som en hinna på läpparna. Märks bra då man applicerat på kvällen vid läggdags och "hinnan" är kvar på morgonen. Dessutom tycker jag förpackningarna är ohygieniska. 

Essence prettifying Lip oil with jojoba oil Light feeling. Feelingen var nog allt annat än light. Samma känsla här som med lipbalmen från TBS, det lade sig som en hinna på läpparna. Kändes ytterst lite återfuktande. Jag tror det finns bättre läppoljor på marknaden! 

  Dermosil Makeup brush cleanser är ett snabbt och lätt sätt att rengöra sminkborstarna. Jag rekommenderar ändå att man relativt regelbundet tvättar penslarna med tvål och vatten men detta fungerar som tillfällig lösning. Jag gillar produkten skarpt och har redan en ny i användning!

Aco Quick dry Dries extra fast Roll-on deodorant verkade vara SÅ bra men efter ca två månaders användning fick jag allergiutslag i armhålorna. Enligt uteslutningsmetoden var det denna som orsakade det och det är bättre nu då jag använder en helt annan deodorant (som för övrigt är aluminium- och alkoholfri). 

Sist men inte minst är Origins Original Skin Retexturizing mask with rose clay, ett prov på 10ml räckte till hela tre användningsgånger och jag applicerade masken i hela ansiktet alla gångerna. En skön ansiktsmask som rengjorde bra utan att torka ut huden. Jag skulle gärna köpa den igen!

1 kommentar:

  1. Jag gillar inte heller The Body Shops läppbalsam på burk... Jag tyckte också att de gjorde endast en hinna, men återfuktade inte ALLS. Herregud vad dålig produkt. och ja, väldigt ohygienisk usch

    SvaraRadera