onsdag 11 oktober 2017

Månadens tomma September del 1

Yes, I'm late!
 Det här inlägget skulle publiceras för ungefär en halv månad sedan - jag ber om ursäkt! Jag har inte fått tummen ur och jag har typ väntat på bra väder så att jag kan fotografera på balkongen men det började kännas hopplöst så nu fotade jag inne i alla fall! Jag hade hunnit få så många produkter till detta inlägg så jag delar upp det i två delar.

Oriflame engångsrakhyvlar med vitamin E och Aloe Vera är mina favoriter bland alla engångsrakhyvlar jag har testat. De går att använda många gånger innan de börjar rosta. De kostar aningen mera än livsmedelsbutikernas billigaste märken men är såååå värda. 

Jag ville ringa Baylis & Harding för att fråga om denna skrubb var ett skämt men jag lät bli. Det är alltså frågan om en grejpfrukt och hallon-kroppsskrubb från Beauticology. Det var en väldigt rinnig sörja som varken löddrade eller skrubbade särskilt bra. Det såg ut att finnas MASSOR av skrubbkorn men jag tror att det mest var typ luftbubblor? Dessutom kändes skrubbkornen plastiga... vilket knappast kan vara bra för varken kropp eller natur! Enligt INCI-listan innehåller denna produkt ej mikroplast så mysteriet om vad det egentligen var i den består. 

Urtekram Nordic birch Body lotion var en tjock kräm som återfuktade min hud riktigt bra. Jag gillade doften. 

Dermosil Family shampoo Red orange är min favoritserie och favoritdoft från nämnda märke. Denna shampoo är min all-time-favourite. Håret hålls rent upp till 4 dagar. 

L'oréal Volume million lashes So couture So black är min absoluta favoritmascara. Den ger både längd och volym. Jag har två oöppnade på lager t.o.m.!
IsaDora Insane Volume lash styler mascara gav mycket fin volym till fransarna. Dock lite jobbig form på borsten.
Maybelline the falsies Push up angel mascara hade en borste formad som en kam med piggar bara på ena sidan. Fungerade bra som vardagsmaskara. Gav inte mycket längd men lite svärta.
Essence Lash Princess gav bra längd på fransarna men smulade av sig på både övre och nedre ögonlocket. Jag blev inte så imponerad. 


1 kommentar:

  1. Min favoritmascara är Essencences lash princess, jag tror jag har på gång min tredje tub... :)
    Jag har aldrig testat Dermosils family shampoo red orange, men om den är sådär bra... då måste jag ju absolut testa :)

    SvaraRadera