söndag 29 oktober 2017

Kosmenauten testar: Maybelline tattoobrow

Att fylla i ögonbrynen är en av mina favoritmoment då jag gör makeupen. Men det tar tid. Tid är något jag inte riktigt har om morgnarna eftersom jag är så otrooooligt trög av mig. Jag är absolut ingen morgonmänniska, tyvärr. Bryn vill jag dock ändå oftast ha. Bryn och maskara. Mina bryn existerar typ inte, de består av mycket få strån som sitter superglest! Då mina bryn inte är ifyllda känner jag mig "uttryckslös" på nåt vis. 

Därför blev jag superdupertaggad på att prova Tattoobrow Easy peel off tint från Maybelline. 

Jag researchade om produkten och kollade många youtubevideos om produkten innan jag köpte den - men jag lät mig inte skrämmas av nerklankande recensioner eller fails. 

 Medium brown

Produkten är en gel som penslas på där man vill att ögonbrynet skall vara. Detta färgar alltså både huden och stråna och inte bara stråna (såsom vanlig brynfärg)! Jag tyckte det var svårt att välja rätt färg och jag hade antagligen kunnat ha en aningen mörkare färg till mitt brungråa hår. Färgen på gelen är betydligt mörkare än slutresultatet så man skall inte bli skrämd p.g.a. det. 

Produktens applikator är aningen klumpig då man skall göra skarpa linjer och vinklar så jag rekommenderar verkligen att man använder en snedskuren pensel vid applicering!

 Gelen skall sitta på i minst 20 minuter för att hålla en dag, eller 2 timmar för att hålla i tre dagar. En gång hade jag den på i en timme och duschade genast efteråt och då försvann det mesta. Däremot har den hållit 2 duschar efter att jag haft den på i 2 timmar. Den håller alltså lätt 3 dagar! 

Endel påstår att gelen drar med de egna brynstråena men så har det ej skett för mig. Det gör inte ont att dra bort produkten och gelen lossnar faktist riktigt lätt! 

Det här är redan en favoritsminkprodukt som underlättar min vardag - eller åtminstone mina morgnar! 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar