måndag 4 september 2017

No MakeUp Buy August

Halojsan! I det HÄR inlägget nämnde jag att jag skulle ingå Köpförbud omfattande 4 månader och det gäller all sorts kosmetik. Inte bara färgkosmetik utan även hudvård och hårvård! Jag försöker verkligen se över mina utgifter och spara pengar. Inte köpa smink impulsivt eller bara för att jag vill ha eller för att alla andra har. Nu har första månaden passerat och jag har skött mig hyfsat bra tycker jag! Det är klart att jag gärna skulle gå och kika på sminkutbudet i Sokos eller Tokmanni eller att jag seglar in på en webbshop men jag känner mig done med kosmetik just nu (eftersom det svämmar över) och jag känner mig nöjd med det jag har. I Augusti köpte jag dock 2 produkter MEN det är produkter jag har från förut, som jag vet att jag gillar till 100% och som håller på att ta slut. Vi skall se vilka produkter dessa är och vad de kostade. 


Avon Mark. magix HD finishing powder 9g
är mitt favoritlöspuder att sätta sminket med. Speciellt bra fungerar det under ögonen på concelaer. 

MAC Prep+Prime fix+ 100ml är det bästa settingsprayet jag provat. Jag önskar att jag skulle gilla Avons lika mycket för det är betydligt billigare! 

Löspudret kostade 6,95e
Fix+ kostade 21e
Vilket ger en totalsumma på 27,95e

Det svider lite då en inser att man pejat nästan 28e på enbart 2 produkter. Bättre skulle vara om utgiften landat på 0,00e. Men kanske jag lyckas i september? Hoppas!

Hur mycket pengar lägger du på kosmetik per månad? :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar