tisdag 12 september 2017

Märken i min samling...

Jag fick en bloggidé av Nina som nästan genast botade min bloggtorka. Läs om Ninas version av denna idé här. 

Jag kommer alltså gå igenom de märken jag har mest produkter från i min kosmetiksamling. Idag går jag igenom MakeUp Revolution.

Ultra blush palette Sugar and Spice är den nyaste produkten av dem jag har från MUR. Jag beställde den under sommaren så jag har inte hunnit använda den så mycket men hittills är jag nöjd.

 Goddess of Love från linjen I <3 Makeup (som så vitt jag förstått är ett dottermärke till MUR) är en fantastiskt fin highlighter i en kall ljusrosa nyans. Den skiftar lite i blått. Denna har jag haft i ett år och det syns knappt att den är använd. Gillar skarpt!

Ultra contour palette Ultra Contour innehållet bra contouringfärger som passar min ljusa hy. Som contourfärg gillar jag speciellt mycket den mittersta bruna på nedre raden, den är tillräckligt ljus och kall. Highlightern på övre raden, tredje från vänster är fantastiskt vacker! Den ger en naturligt fin glow utan glitter. 

Mono eyeshadow Mocha Love har jag i första hand använt som contourfärg men jag misstänker nu att den är aningen för mörk till det, speciellt om man jämför med den ljusaste i paletten! Det är ju egentligen en ögonskugga så kanske jag hädanefter bara använder den som det. 

Lipliner i en färg som typ skall vara transparent. Jag måste ärligt säga att jag inte gillar denna. Den är inte transparent utan ljusljusrosa och blir bara chunky på läpparna fast man försöker "fadea" ut den. Om jag inte missminner mig så kom denna med som en extra, gratis produkt så det gör inte så mycket fast jag inte gillar den. 


1 kommentar: