måndag 31 juli 2017

Empties of july

Såhär är det, jag hade totalt 21 tomma under juli månad! (!!!!)

En heel deel som ni seer.

Garnier SkinActive Micellar cleansing wipes with oils fungerade bra för mig, avlägsnade mascara och mörk ögonmakeup riktigt bra! Doftade gott och kändes återfuktande, jag kommer säkert att köpa dessa igen.

Dermosil Sensitive cleansing tissue oparfymerad låtsades ha hightech förslutningsmekanism men min erfarenhet av dessa plastförslutningsmekanismer är att de ändå släpper in mer luft än bara vanliga tejpförslutningarna så wipesen torkar snabbare! Inte särskilt miljövänligt (Dermosil brukar väl vara miljömedvetna tycker jag?!) och wipesen rengjorde inte särskilt bra heller. 

Iisi Ansiktsvåtservett för normal hy. Jaa-a, vad skall man säga då hela uppenbarelsen bara är beklaglig! Man måste nog ha mer än bara "normal hy" (typ stoneface) för dessa hårda och skrapiga trasor! Dessutom var de nästan helt torra då jag öppnade paketet! Jag tänkte först reklamera men sen använde jag dem under armarna som "snabbtvätt" även om dom inte var sköna mot huden alls. 

Oriflame Love nature face scrub aloe vera har blivit min nya favorit ansiktsskrubb! Den var dryg och denna lilla tub på bara 50ml räckte hur länge som helst. Kornen var effektiva men tillika skonsamma mot huden. Jag kommer absolut att köpa denna igen!

Kicks Ready, set glow! face tonic ansiktsvatten doftade gott och rengjorde huden bra. Dock märkte jag inte av att den skulle gett huden mer glow? Jag gillade produkten men kommer inte köpa om den. 

Bioré Charcoal 6 deep cleansing charcoal pore strips. Jag gillar såna här peel-off grejer! Där man konkret ser hur pormaskarna sitter fast på stripsen och man får slänga dom i soporna. Jag kommer köpa om dessa men bara om de är på erbjudande eftersom de till normalpris kostar över 10 euro. 

MakeUp Svamp från... Dermosil TROR jag. Helt okej. Ingen ny favorit men mjuk och fungerade väl till både applicering av concealer och foundation samt till baking. 

Brynkniv från Make Up Store, gjorde bra sitt jobb i drygt ett år sen blev den plötsligt ovass och man fick riva i så h*lvete för att få av stråna. Kommer köpa nya brynknivar men kanske inte från MUS eftersom den kostade 10e och det finns billigare som är minst lika bra. 

Nyx proof it! waterproof eyeshadow primer har varit riktigt bra men man måste vara snabb vid appliceringen eftersom den torkar snabbt och det kan bli fläckigt om man inte lyckats smeta ut den ordentligt utan allt hamnar på ett ställe. Kommer dock inte köpa igen. 

Keune silkening polish ultimate control har förmodligen varit det bästa som hänt mitt hår! Mitt hår är tjockt och trasslar rätt så snabbt i topparna. Det är alltid så himla svårt att reda ut efter duschen och på morgnarna. Jag köpte denna på en frisörsalong och tänkte "tammitusen you better be good biatch för du var så dyr" och tusananamma. Den är så bra! Kan appliceras i både vått och torrt hår och bara man låter den "verka" någon minut går det hur lätt som helst att borsta igenom håret sedan. Kommer att köpa denna igen! 

Dermalogica skin renewal booster, för det första, opraktisk förpackning, den var hård så tusan och gick inte att trycka ihop den för att få ut produkt så jag måsta ta ut stoppern till börja med. Sedan förstod jag inte riktigt produktens syfte men jag använde den i alla fall som nattkräm. Den fungerade helt bra men hade jag sår av finnar som fallit av (låter aningen äckligt jag vet) så sved det som tuuuusan riktigt. Inte trevligt. Jag märkte inte riktigt vad denna produkt skulle ha gjort och jag kommer inte köpa den i full storlek. 

Orion pharma (apoteksprodukt) Bevita R +B läppbalsam var dryg och återfuktade läpparna bra. Hjälpte mot ett munsår jag hade. Mycket praktisk tub och rätt så billig så kommer antagligen att köpa igen.

Vichy Aqua thermal UV fortifying & protecting 24hr hydrating care spf25 paraben free. Bra dagkräm enligt mig. Finns på apotek och kostar... (26,90e) mycket men den var dryg jag hade den i daglig användning 2,5 månader, den absorberas snabbt in i huden och fungerar även under makeup. Jag kommer kanske köpa denna igen!

Make Up Store De Luxe  EdP 15ml. Först om doften och förpackningen; doftade väldigt väldigt gott, påminde om någon escadaparfym! Praktisk förpackning (men lite ful?) att ha med sig i väskan eller fickan. Sedan om hållbarheten; USEL, med tanke på att det är en parfym så tycker jag den borde hållas bättre på huden men denna var mer som en bodymist! Denna tog slut redan bara efter ca en månad :( Då man jämför pris och kvalitet är det inte värt (15ml normalpris 26e) dock köpte jag min med 5e rabatt men ändå känns det ovärt. Kommer inte köpa igen. 

Avon On duty fresh är min favofavofavofavo roll-on deo! Detta är kanske fjärde förpackningen som har äran att vara med i mina empties och jag tror nog att de flesta som läser min blogg har insett att jag tycker om den här deon. 

Avon Skin so soft supreme nourishment + macadamia oil duschkräm. Rengjorde som vilken duschkräm som helst. Kände inte att den skulle ha återfuktat speciellt och luktade lite unket.

Origins Clear improvement Detoxifying charcoal body scrub. STÖRSTA BESVIKELSEN EVÖÖ och jag skall berätta varför. Jo, för att  den kostade 33€ och jag trodde att jag skulle se ut som en gudinna efter duschen. Eller nej, det var nog bara för att den var så ODRYG. 150ml och 33€ man förväntar sig ju att det är the shit of the shit liksom. Men nu till det väsentliga; Doftade tjära, skrubbade dåligt eftersom skrubbkornen smälte genast vid kontakt med huden så man måsta ta till och ta till helatiden. Med en näve produkt fick man typ bara ena knäet skrubbat. Det enda positiva med produkten var att den innehöll massa återfuktande oljor men vad var det nu bra för om produkten bara räcker till ena knäet, då måste man ju endå smörja in resten av kroppen efter duschen? Jag kommer inte gå nära denna produkt ens en gång igen. Så gör inte samma misstag som mig och låt dig luras av en bra försäljare! Produkten räckte till 6 gånger och då har jag ju tillome klippt upp tuben. 

Avon Skin so soft Soft & smooth sensitive skin bikini line hair removal cream appliceras på det område man vill avlägsna kroppsbehåring, sedan väntar man ca 2 minuter och sen med hjälp av en "plasthyvel" drar man bara av krämen och håren följer med. Känns skonsam och lämnar inte huden irriterad. Luktar dock lite starkt och kemikaliskt men det stör inte mig i alla fall. Kan tänka mig att köpa igen!
 Sist men inte minst är ansiktsmaskerna!

Holika Holika Baby pet magic mask sheet Anti-wrinkle pug. Man skulle se söt ut med denna sheet mask men de som följer mig på min skönhetsinstagram (@finnishprojectpanner)  ser till sin förskräckelse att jag ser ut som en clown. Masken var dock skön men lite väl klibbig, jag använde den på kvällen så den fick verka över natten. På morgonen kändes huden mjuk och elastisk. Jag kan tänka mig att köpa den igen. Finns att köpa hos Bearel.

Origins Flower fusion Jasmine sheet mask var rätt så skön och återfuktande. Den doftade gott men mycket mer än så var det inte. För en billigare peng (denna kostade 4,95e) kan man få en som är minst lika bra (t.ex. Garnier moisture bomb för 1,99e) så jag kommer inte köpa denna igen. 

Missha Pure Source cell sheet mask Mango. Skön mask som återfuktade väl och doftade gott. Använde denna istället för dagkräm. Kommer kanske köpa den igen. Den finns hos Bearel för en billig peng.


P.S. Avonprodukter kan köpas via mig om du bor inom Raseborg. Jag hämtar eller postar kataloger och kör hem produkterna sedan. 

Har du provat produkter från Origins? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar