onsdag 26 april 2017

Naturlig hudvård och enkla tips

Jag satt nyss och funderade vart innehållet i Dermosilpaketet tog vägen igår...

 Ajjo, jag kastade ner allt i en låda som fungerar som mitt smink- och hudvårdslager. Jag slängde allt ner dit för att slippa tänka på den tillfälliga konsumtionshetsen jag råkat falla tillbaka på då jag gjorde beställningen. Ångesten över att jag shoppat för pengar som jag borde ha sparat till annat som t.ex. hyra och mediciner, ville jag bota genom att städa undan problemen ur mitt synfält. Jag kände inte en gnutta eufori över mina inköp. Jag kände skam och ånger. Jag har varit så duktig på att spara och inte köpa nytt under en lång tid men nu, nu har det blivit inköp av både hudvård och färgkosmetik i mängder. Vilket tomrum är det jag vill fylla med dessa attiraljer?

Jag som skulle börja laga min egna hudvård... jag som skulle kämpa för att hitta billiga alternativ, studerandevänliga alternativ...

I och med dessa tankar vill jag tipsa om en Youtube kanal som heter ModaMob där 2 kvinnor berättar om bra ingredienser du har hemma som du kan använda till din dagliga hudvård. De gör även egen färgkosmetik och ibland enkla frisyr-tutorials. Jag tycker absolut att ni ska gå in och kika på den kanalen! Själv blir jag väldigt inspirerad till att skippa market-hudvård och göra egen med ingredienser vars namn jag kan uttala.

Tänk vad allt man kan göra med t.ex.
kokosolja (hårinpackning, smörja kropp/ansikte, avlägsna smink, som bas i kroppsskrubb etc)
+ andra oljor
socker, salt, kaffe( kan användas som ansikts- eller kroppsskrubb)
majsstärkelse (som bas då du gör ditt egna smink)
etc.1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) Kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  Genom drogunduspellcaster@gmail.com

  SvaraRadera