söndag 26 mars 2017

Vårvinterns favoriter

Det här är favoriter från vårvintern alltså ungefär från slutet av januari tills idag. 

Freedom makeup Pro studio fixing spray anti-shine köpte jag i augusti men jag har använt den allt flitigare nu i alla mina sminkningar. 

Cutrin Professional Chooz refreshing dry-shampoo går lätt förbi alla andra torrschampoon! Detta är min andra flaska och jag älskar't!

L300 Intensive moisture 3 in 1 micellar cleansing water för torr hud (jag har blandhy) är ett milt och relativt billigt micellarvatten som rengör huden effektivt. Min favorit efter Avons micellarvatten. 

Oriflame Eclat mademoiselle EdT fick jag för 1,5 vecka sen och den har redan blivit en stor favorit bland mina parfymer. Den är just i min smak - lätt och fräsch. 

Avon Today tomorrow always Amour EdP tyckte jag inte så mycket om i början eftersom jag tyckte den var FÖR stark och söt. Efterhand jag använde den började jag tycka riktigt bra om den, jag fick också frågor om vilken parfym det var jag använde. 

Essence Matt matt matt lipstick  i färgen 02 perfect match är en "smuts-brun" färg som är matt (förblev det oklart?) och hållbarheten på läppstiftet tycker jag är riktigt najs! Jag använder det oftast tillsammans med läppennan från NYX (Suède Matte lip liner) i färgen Cannes.

L'occitane Pivoine sublime CC cream spf 20 är en lätt men täckande cc-kräm som riktigt bra korrigerar rödheter i huden och rätt så bra täcker mina mörka ringar under ögonen. Jag använder hellre denna framom tjocka foundations. 
AVON Ultra colour lip tint pen i färgen strawberry är ett läppstift på tusch. Hållbarheten är så himla bra så om jag använder detta brukar jag inte ens ta med det då jag åker någonstans för man behöver inte fylla på med färg alls. Skönt under t.ex. utekvällar. 

Sist men inte minst...
Maybelline Eyestudio lasting drama gel eyeliner 24H i 04 black. Den här eyelinern har jag använt nästan alla gånger då jag lagt makeup! Den är suverän, den är lätt att applicera och man får till en riktigt intensivt svart vingad eyeliner med denna. 


2 kommentarer:

  1. Jag visste inte att loccitane har CC kräm! Måste nångång testa.

    SvaraRadera
  2. Maybelline Eyestudio lasting drama gel eyeliner 24H i 04 black är också en klar favorit hos mig. Cutrin dry-shampoo måste jag prova :)
    Sofia

    SvaraRadera